Agregati za struju Endress - Benzinski i dizel agregati

....dobro je imati pouzdanog partnera! Endress je kao proizvođač agregata za struju dokazao svoju pouzdanost u civilnoj zaštiti prethodnih  decenija i zasigurno je najbolji snabdevač agregatima u civilnoj zaštiti. Unapređenom tehnologijom u proizvodnji agregata za struju znatno olakšavamo snabdevanje energijom na dužnosti. Vatrogasne jedinice, jedinice za kontrolu katastrofe i spasilački timovi, oslanjaju se na moć
ENDRESS-a . Endress je jedna od vodećih Evropskih firmi u kategoriji agregata za struju. Višegodišnje iskustvo u razvoju i proizvodnji agregata za struju  osigurava veliki kvalitet i apsolutnu pouzdanost. Sa proizvodnim asortimanom do 2000 kVA, Endress nudi agregate, generatore za struju za sve namene.  Posebna oprema za vatrogasce i službe spasavanja, civilnu zaštitu, hitne službe deo su tog asortimana. 

 
   

SERVIS AGREGATA ZA STRUJU

Veoma je važno da za kupljeni agregat za struju možete naći i rezervni deo kod ovlašćenog distributera. Mi se trudimo da naši kupci budu zadovoljni I da im obezbedimo rezervni deo u najkraćem mogućem roku. Kupcima pružamo sigurnost, zaštitu i osiguravamo dug vek naših agregata za struju. 
Ukoliko ne znate koji tip generatora je za vas, stojimo vam na raspolaganju prilikom odabira. Pružamo servisnu podršku za sve agregate koje imamo
u ponudi, prodavci smo originalnih rezervnih delova za široki spektar generatora, agregata za struju, pumpi za vodu i ostalog  tehničkog  programa. Raspolažemo rezervnim delovima za monofazne, trofazne, monofazno-trofazne, benzinske i dizel agregate za  struju.  Pored nabavke i prodaje rezervnih delova vršimo i servis u garantnom roku. Posetite nas na našoj adresi ili kontaktirajte! 

 
   

Endress generatori

Endress je vodeći brend u situacijama kada je potrebno naći profesionalno rešenje u oblasti građevine, industrije i poljoprivrede.