Karađorđeva 71 +381 11 2631 888 +381 64 82 555 86 salon2@centars.rs Pon.-Pet. 09-17 Sub. 09-14

O nama

Endress - kvalitet, pouzdanost, savršenstvo

 

ENDRESS je vodeći proizvođač mobilnih agregata,  generatora za struju u Nemačkoj. Od 1914. godine nudimo visokokvalitetne agregate»napravljene u Nemačkoj«, koji svakodnevno moraju dokazati svoju pouzdanost u teškoj upotrebi na gradilištima, u upravljanju katastrofama (civilna zaštita) ili kao rezervni napon za industrijske i privatne korisnike. Možemo Vam ponuditi razne modele agregata za struju prilagođene vašim zahtevima. ENDRESS se od 1914. god.  specijalizovao za razvoj, proizvodnju i distribuciju prvoklasnih generatora za struju. Novim inovacijama proizvoda, koji  postavljaju trendove ENDRESS namerava u budućnosti da osigura svoju vodeću ulogu.

Važne karakteristike kompanije:
 

*Performanse i pouzdanost odabirom odličnih komponenti i standardizovanog kvaliteta. 
*Ekološka I budući orijentisana tehnologija na sopstvenom razvoju i proizvodnji. 
Inovativni i prilagođeni proizvodi, kao i saveti za primenu, su glavni parametri kompanije. Na taj način će ENDRESS u budućnosti zadovoljiti sve veću potražnju i potrebe kupaca.

Agregati za struju Endress - Namena

Agregati za struju, benzinski i dizel.
Endress - dobro je imati pouzdanog partnera! Endress je kao proizvođač agregata, generatora za struju, dokazao svoju pouzdanost u civilnoj zaštiti prethodnih decenija i zasigurno je najbolji snabdevač agregatima u civilnoj zaštiti. Unapređenom tehnologijom u proizvodnji agregata za struju znatno olakšavamo snabdevanje energijom na dužnosti. Vatrogasne jedinice, jedinice za kontrolu katastrofe i spasilački timovi, oslanjaju se na moć ENDRESS-a . Endress je jedna od vodećih Evropskih firmi u kategoriji agregata za struju. Višegodišnje iskustvo u razvoju i proizvodnji agregata za struju osigurava veliki kvalitet i apsolutnu pouzdanost. Sa proizvodnim asortimanom do 2000 kVA, Endress nudi agregate za struju, generatore za sve namene. Posebna oprema za vatrogasce i službe spasavanja, civilnu zaštitu, hitne službe deo su tog asortimana. SERVIS GENERATORA Veoma je važno da za kupljeni agregat za struju možete naći i rezervni deo kod ovlašćenog distributera. Mi se trudimo da naši kupci budu zadovoljni I da im obezbedimo rezervni deo u najkraćem mogućem roku. Kupcima pružamo sigurnost, zaštitu i osiguravamo dug vek naših agregata za struju. Ukoliko ne znate koji tip generatora je za vas, stojimo vam na raspolaganju prilikom odabira. Pružamo servisnu podršku za sve agregate za struju koje imamo u ponudi, prodavci smo originalnih rezervnih delova za široki spektar generatora, agregata za struju, pumpi za vodu i ostalog tehničkog programa. Raspolažemo rezervnim delovima za monofazne, trofazne, monofazno-trofazne, benzinske i dizel agregate za struju. Pored nabavke i prodaje rezervnih delova vršimo i servis u garantnom roku. Posetite nas na našoj adresi ili kontaktirajte!

Šta je ECOTRONIC?

Kod uobičajenih benzinskih agregata za struju, generatora za struju, električna energija se proizvodi na visokom broju okretaja od 3000 o/min. Međutim, agregati za struju često rade bez ikakvoga tereta. U današnje vreme ovo predstavlja neekonomičnu upotrebu, npr. kod rada sa električnim alatima na gradilištima ili kod hitnih popravki. Kako bi se problem rešio, Endress je razvio ECOtronic koji se sada standardno ugrađuje u liniju DUPLEX plus. Kako stvar funkcioniše: ECOtronic je ekološki prihvatljivija alternativa uobičajenim načinima proizvodnje električne energije. Ukoliko nema priključenog tereta, sastav drastično smanjuje broj obrtaja motora. Ovo se događa automatski - agregat za struju radi tiše, štedi gorivo, ali je uvek u pripravnosti. Kada se ponovo pojavi potrošač, odnosno kada npr. uključite električni alat, ECOtronic osigura dovoljnu snagu. Prednosti: Niži troškovi rada Manja emisija štetnih plinova Znatno manji nivo buke Ušteda goriva do 30% Duži radni vek motora

Endress generatori

Nestanci struje su češći nego ranije

Oni su prouzrokovani prirodnim katastrofama, snegom ili starenjem distributivnih mreža. U tom slučaju celo naselje može biti bez struje iako je snabdevanje električnom energijom danas najnormalnija stvar. Ljudi lako zaboravljaju koliko su zavisni od snabdevanja el.energijom. U trenutku kada se snabdevanje ,usled elementarnih nepogoda ili kvara, prekine vidimo koliko je teško u današnje vreme funkcionisati bez struje. Oni koji su obezbedili rezervni izvor napajanja nemaju taj problem, pa iz tog razloga bez obzira što živite u velikom gradu trebalo bi da obezbedite izvor napajanja u slučaju neočekivanog nestanka struje.

Proizvodnja

Endress raspolaže najmodernijom tehnikom i opremom u procesu proizvodnje agregata, generatora za struju. Dobro obučen tim za kvalitet i veliki broj inženjera vode računa da u toku procesa proizvodnje sve prođe u najboljem redu.

Endress generatori

VODEĆI PROIZVOĐAČ MOBILNIH AGREGATA 

Endress generatori

GENERATORI ZA SVAKU NAMENU!

Endress generatori u slučaju požara

NAJVIŠI KVALITET - GENERATORI ENDRESS!

Endress u svakoj prilici

TEHNOLOGIJA I INOVACIJA